• Orthopedische Revalidatie

  Orthopedische revalidatie is het herstel van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat bestaat uit botten, spieren, gewrichten, pezen, banden van het menselijke lichaam. Het is dus eigenlijk een erg breed vakgebied.

 • Zwangerschaps<wbr>klachten

  Zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn betekent eigenlijk pijn rondom het bekken, onderrug, bovenrug en/of benen die ontstaan zijn tijdens en/of na de zwangerschap.

 • Hooikoorts Taping

  Door middel van medical taping kan ik je hooikoortsklachten verminderen. Het zijn 2 strookjes tape die op je rug geplakt worden.

 • Corona revalidatie

  Nadat je corona hebt gehad kan je er nog lang veel last van hebben bijvoorbeeld; benauwdheid, kortademigheid, weinig energie en concentratieverlies? Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut kan voor jou de oplossing zijn.

Had ik het maar eerder geweten!
Na een jaar met pijn na een operatie aan mijn duimgewricht, ben ik via via terechtgekomen bij Carlijn. Eindelijk heb ik na 3 maanden minder pijnklachten en komt er weer wat kracht in mijn hand. Spijt van de operatie, maar blij met deze fysio behandelingen. Had ik het maar eerder geweten!

Margo