Mijn cliënten aan het woord
 • Gonda Heijne

  Ik heb een hele goede ervaring bij Carlijn. Ik kwam met veel pijn in mijn schouder en ellebogen bij haar binnen. Nu is dit inmiddels een stuk minder. Zo fijn. Maar… nog niet klaar!

 • Pascal Ruitenberg

  Ik had last van een pijnlijke enkel met hardlopen. Paar weken rustig aan gedaan hielp niet, probleem verergerde. Carlijn heeft uitgelegd hoe het probleem was ontstaan. Zij heeft de enkel enkele weken behandeld en oefeningen meegegeven. De pijn is weggegaan en weggebleven. Carlijn is kundig in diagnose stellen en behandelen.

 • Mirelle Oediet Doebe

  Geweldig!! Heel goed geholpen. Ben er al bijna een jaar en geen spijt. Ik heb bijna geen klachten meer en als ik die wel heb, dan is het niet meer als voorheen. Bijna niet meer te vergelijken. Ik ben heel blij met Carlijn! Carlijn is een top vrouw! Gezellig en vooral heel lief. Ze laat mij me lekker op mijn gemak voelen.

 • Yvonne Hoedt

  Carlijn heeft mij over mijn angst voor de fysiotherapie heen geholpen. Na een slechte ervaring met fysio ga ik nu met “plezier” naar Carlijn. Ze heeft mij super goed geholpen. Ik ben zeer tevreden. Carlijn is spontaan en vakbekwaam en ik raad iedereen, die een fysiotherapeut nodig heeft, Carlijn aan!

 • Sonja Hofland

  Carlijn heeft mij in een jaar beter mobiel gemaakt dan andere therapeuten in 3 a 4 jaar! Ze denkt met me mee om mij zo goed mogelijk te kunnen helpen. Niets is haar te veel.

 • Cecile Blansjaar

  Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Fysiotherapie Duursma. Carlijn is altijd bereid om vol energie klachten aan te pakken, tips te geven en je aan het werk te zetten. Ik kan weer pijnvrij leven en sporten. En ik voel me weer fit! Carlijn is zeer deskundig, up-to-date met haar kennis en een topper in aanvoelen wat nodig is en bij je past!

 • Margo Heijstek

  Na een jaar met pijn na een operatie aan mijn duimgewricht, ben ik via via terechtgekomen bij Carlijn. Eindelijk heb ik na 3 maanden minder pijnklachten en komt er weer wat kracht in mijn hand. Spijt van de operatie, maar blij met deze fysio behandelingen. Had ik het maar eerder geweten!

 • Britt Greveling

  Elk jaar kom ik bij Carlijn voor hooikoortstape. Sinds een aantal jaar zodra de eerste bomen open staan, kan ik vrijwel altijd snel terecht bij Carlijn om te tapen. In twee keer heeft dit effect voor mij en hoef ik pas een jaar later weer terug te komen, zodra het seizoen weer begint.

 • Th. v.d. Boom

  Altijd een goede ervaring. Hard maar zeer goed. Ik ben geholpen aan mijn hoofdpijn, die ik kreeg door wervels die vastzaten. Ik blijf erbij: vind maar een betere… die is er niet! Carlijn is een leuke, rechtvaardige, recht voor zijn raap (wat het vak betreft), hardwerkende dame.

 • Melissa

  Fijne en persoonlijke begeleiding. Carlijn kijkt verder met je naar waar de klachten mogelijk vandaan kunnen komen. Ik heb al een enige tijd last van mijn nek en rug. Zelf kan je wel gaan gissen naar hoe zoiets nou ontstaat. Uiteindelijk met Carlijn achter de oorzaak gekomen. Nu werken we aan het herstel!! 🙂 Carlijn is een positieve, vriendelijke en professionele dame.

 • Manon

  Verricht wonderen! Luistert, handelt en tot nog toe de enige in de omgeving die mij heeft kunnen helpen met mijn klachten en pijn.

 • Rianne

  Hele fijne fysio, die goed naar je luisterd.

 • I. Harrison

  Bij Carlijn terecht gekomen met bekkenklachten in de zwangerschap. Carlijn is een fijne, deskundige fysiotherapeut. Laat ruimte voor eigen inbreng en denkt mee. Ook bij haar geweest voor knieklachten.

 • Shanny

  Vriendelijke, goed fysiotherapie 💕

 • Samantha

  Tijdens mijn zwangerschap wat bekken klachten gekregen. Ik kon de zelfde week al terecht. Het contact verloopt heel soepel en ze denkt met je mee. Zeer kundige en effectieve behandeling en fijne oefeningen meegekregen waardoor ik direct verlichting voelde en geen last meer heb gehad van pijn in mijn bekken.

  De therapeut kijkt goed naar de behoefte van het lijf en speelt daar op in.
  Hierdoor kan ik gewoon blijven doen waar mijn lijf het toelaat.

  Ik zou Duursma Fysiotherapie zeker aanraden tijdens je zwangerschap, ook voor preventieve supervisie om klachten te voorkomen.

 • Dennis

  Prima, fysiotherapeut! Heeft verstand van zaken en geeft een persoonlijke benadering.

 • Tessa

  Is leuke aardige meid. Helpt me goed met mijn klachten ze is een goeie fysio top.

 • Rina

  Carlijn is een vakkundige fysio! Persoonlijk, aandacht en begrip is het volledige pakket. Carlijn weet het juiste punt te vinden terwijl ik zelf de twijfel heb waar het vandaan komt. Iedereen die bij ons traint en om hulp vraagt zal ik dan ook altijd naar haar doorsturen! Succes topper 💪

 • Daan

  Nu een aantal keer geweest bij Carlijn. Fijn in omgang, en denkt met je mee. Super!

 • Arnold

  Ik word al lang door Carlijn behandeld. Gewoon vakkundig gaat geen uitdaging uit de weg en is duidelijk in overleg. Gewoon top dus.

 • Trudy

  Fijne meid, goede behandeling.

 • Anoniem

  Professioneel en alles werd goed uitgelegd over het ontstaan van de klachten. Na behandeling, tips en oefeningen ben ik nu klachten vrij.

 • Tessa

  Ik ben naar Carlijn gegaan, omdat ik mijn lichaam veel belast met sporten. Overbelasting aan mijn lage rug en knie zijn mijn voornaamste klachten. Samen met Carlijn hebben we onderzocht waar de oorzaak hiervan ligt en hoe deze te verhelpen. Ik merk echt dat ik veel baat heb bij de behandelingen en kom ook graag voor onderhoud en preventief. Ik voel mij weer een stuk mobieler en kan daardoor vol gas gaan met mijn sporten en dus tevens mijn werk als personal trainer.

 • Cathy Toen

  Een opspelende artrose in mijn pols is door Carlijn op een deskundige manier verholpen door ruimte te maken in het gewricht en door middel van bewegingstherapie weer kracht op te bouwen.
  Ik ervaar Carlijn als een deskundige, professionele therapeut met een prettige persoonlijkheid.

 • Astrid v.d. Heijden

  Carlijn heeft een luisterend oor voor je klachten en ze neemt de tijd voor je. Ze legt ook uit wat ze doet en waarom. Ik hoefde niet lang te wachten en kon snel bij haar terecht. Echt super!

  Ze is een goede, gepassioneerde fysiotherapeute.

   

 • Mats van der Zon

  Ik loop nu 3 jaar bij Carlijn voor mijn hooikoortsklachten en ik ben ontzettend blij met de uitkomst die zij biedt. De medical hooikoortstaping die zij aanbrengt werkt verlichtend en bestrijdt mijn klachten. Daarnaast behandelt Carlijn mij op een zeer professionele manier en raad ik haar 100% aan.

 • Mark Jensen

  Na overal jarenlang zoeken naar een oplossing voor mijn onderrug pijn, kan ik eindelijk zeggen dat mijn onderrugpijn voorbij is!

  En met een vrij eenvoudige methode zelfs! Vraagt de methode dagelijks kort onderhoud? Ja, maar de moeite waard? JA!

 • Vincent van den Burg

  Vorig jaar ben ik met mijn schouderklachten bij Carlijn terecht gekomen. Mede door de positieve ervaringen vanuit een eerdere behandeling was de keuze voor Carlijn snel gemaakt. Na een periode van gedegen testen en onderzoeken kwam Carlijn al snel tot de conclusie dat ik last had van een “Frozen Shoulder”. Bijna alle bewegingen die ik probeerde te maken deden op dat moment pijn. Zelfs het optillen van een kopje koffie ging onder bepaalde hoeken niet.

  Carlijn heeft het proces wat ze wilde volgen voor het herstel, duidelijk en helder uitgelegd en alle voors en tegens daarin meegenomen. Het hele proces zou minimaal 12 maanden in beslag nemen, dus het feit dat Carlijn ook nog een prettig mens is om door behandeld te worden is daarin mooi meegenomen. Met heel veel geduld en expertise heeft zij mij erdoorheen gesleept. Elke keer duidelijk benoemen dat het een lang proces zou zijn en dat we het niet konden versnellen, omdat een dergelijke blessure nu eenmaal tijd nodig heeft. Er zijn periodes geweest dat ik voor mijn gevoel geen vorderingen had gemaakt, maar Carlijn wist dan toch weer te noemen waar de vordering wel waren gemaakt.

  Deze begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren en nu ik op dit moment 11 maanden verder ben kan ik zeggen dat het einddoel van volledige beweging van mijn schouder voor 99% is bereikt. Bedankt Carlijn!

  Carlijn is deskundig, hands-on en biedt een luisterend oor.

 • Peter van Steijn

  Mijn ervaring bij Fysiotherapie Duursma was positief. Carlijn heeft mij behandeld voor hernia met daaruit voortvloeiende klachten. Ze is vrolijk, spontaan en leergierig en ze luistert naar de cliënt.

 • Anoniem

  Professioneel en alles werd goed uitgelegd van het ontstaan van de klachten. Na behandeling en tips/oefeningen nu klachten vrij.

Laat een beoordeling achter