Mijn cliënten aan het woord
 • Na overal jarenlang zoeken naar een oplossing voor mijn onderrug pijn, kan ik eindelijk zeggen dat mijn onderrugpijn voorbij is!

  En met een vrij eenvoudige methode zelfs! Vraagt de methode dagelijks kort onderhoud? Ja, maar de moeite waard? JA!

  Mark Jensen

 • Vorig jaar ben ik met mijn schouderklachten bij Carlijn terecht gekomen. Mede door de positieve ervaringen vanuit een eerdere behandeling was de keuze voor Carlijn snel gemaakt. Na een periode van gedegen testen en onderzoeken kwam Carlijn al snel tot de conclusie dat ik last had van een “Frozen Shoulder”. Bijna alle bewegingen die ik probeerde te maken deden op dat moment pijn. Zelfs het optillen van een kopje koffie ging onder bepaalde hoeken niet.

  Carlijn heeft het proces wat ze wilde volgen voor het herstel, duidelijk en helder uitgelegd en alle voors en tegens daarin meegenomen. Het hele proces zou minimaal 12 maanden in beslag nemen, dus het feit dat Carlijn ook nog een prettig mens is om door behandeld te worden is daarin mooi meegenomen. Met heel veel geduld en expertise heeft zij mij erdoorheen gesleept. Elke keer duidelijk benoemen dat het een lang proces zou zijn en dat we het niet konden versnellen, omdat een dergelijke blessure nu eenmaal tijd nodig heeft. Er zijn periodes geweest dat ik voor mijn gevoel geen vorderingen had gemaakt, maar Carlijn wist dan toch weer te noemen waar de vordering wel waren gemaakt.

  Deze begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren en nu ik op dit moment 11 maanden verder ben kan ik zeggen dat het einddoel van volledige beweging van mijn schouder voor 99% is bereikt. Bedankt Carlijn!

  Carlijn is deskundig, hands-on en biedt een luisterend oor.

  Vincent van den Burg

 • Ik loop nu 3 jaar bij Carlijn voor mijn hooikoortsklachten en ik ben ontzettend blij met de uitkomst die zij biedt. De medical hooikoortstaping die zij aanbrengt werkt verlichtend en bestrijdt mijn klachten. Daarnaast behandelt Carlijn mij op een zeer professionele manier en raad ik haar 100% aan.

  Carlijn is persoonlijk, vriendelijk en ze biedt een fantastische oplossing voor mijn hooikoorts probleem.

  Mats van der Zon

 • Fijne en persoonlijke begeleiding. Carlijn kijkt verder met je naar waar de klachten mogelijk vandaan kunnen komen. Ik heb al een enige tijd last van mijn nek en rug. Zelf kan je wel gaan gissen naar hoe zoiets nou ontstaat. Uiteindelijk met Carlijn achter de oorzaak gekomen. Nu werken we aan het herstel!! 🙂

  Carlijn is een positieve, vriendelijke en professionele dame.

  Melissa

 • Altijd een goede ervaring. Hard maar zeer goed. Ik ben geholpen aan mijn hoofdpijn, die ik kreeg door wervels die vastzaten.

  Ik blijf erbij: vind maar een betere… die is er niet!

  Carlijn is een leuke, rechtvaardige, recht voor zijn raap (wat het vak betreft), hardwerkende dame.

  Th. v.d. Boom

 • Elk jaar kom ik bij Carlijn voor hooikoortstape. Sinds een aantal jaar zodra de eerste bomen open staan, kan ik vrijwel altijd snel terecht bij Carlijn om te tapen. In twee keer heeft dit effect voor mij en hoef ik pas een jaar later weer terug te komen, zodra het seizoen weer begint.

  Carlijn is professioneel en weet duidelijk hoe ze cliënten op hun gemak stelt.

  Er is altijd ruimte voor een praatje. Het is fijn om je zo op je gemak te voelen bij een fysiotherapeut.

  Britt Greveling

 • Na een jaar met pijn na een operatie aan mijn duimgewricht, ben ik via via terechtgekomen bij Carlijn. Eindelijk heb ik na 3 maanden minder pijnklachten en komt er weer wat kracht in mijn hand. Spijt van de operatie, maar blij met deze fysio behandelingen. Had ik het maar eerder geweten!

  Carlijn is doelgericht, vriendelijk en legt alles goed uit.

  Margo Heijstek

 • Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Fysiotherapie Duursma. Carlijn is altijd bereid om vol energie klachten aan te pakken, tips te geven en je aan het werk te zetten. Ik kan weer pijnvrij leven en sporten. En ik voel me weer fit!

  Carlijn is zeer deskundig, up-to-date met haar kennis en een topper in aanvoelen wat nodig is en bij je past!

  Cecile Blansjaar

 • Carlijn heeft mij in een jaar beter mobiel gemaakt dan andere therapeuten in 3 a 4 jaar! Ze denkt met me mee om mij zo goed mogelijk te kunnen helpen. Niets is haar te veel.

  Sonja Hofland

 • Ik ben naar Carlijn gegaan, omdat ik mijn lichaam veel belast met sporten. Overbelasting aan mijn lage rug en knie zijn mijn voornaamste klachten. Samen met Carlijn hebben we onderzocht waar de oorzaak hiervan ligt en hoe deze te verhelpen. Ik merk echt dat ik veel baat heb bij de behandelingen en kom ook graag voor onderhoud en preventief. Ik voel mij weer een stuk mobieler en kan daardoor vol gas gaan met mijn sporten en dus tevens mijn werk als personal trainer.

  Ik vind Carlijn een ervaren, professioneel en vriendelijke fysiotherapeut. Ze luistert goed naar je klachten en is gedreven om je te helpen met maximaal resultaat.

  Tessa
  Personal Trainer

 • Carlijn heeft mij over mijn angst voor de fysiotherapie heen geholpen. Na een slechte ervaring met fysio ga ik nu met “plezier” naar Carlijn. Ze heeft mij super goed geholpen.

  Ik ben zeer tevreden. Carlijn is spontaan en vakbekwaam en ik raad iedereen, die een fysiotherapeut nodig heeft, Carlijn aan!

  Yvonne Hoedt

 • Geweldig!! Heel goed geholpen. Ben er al bijna een jaar en geen spijt. Ik heb bijna geen klachten meer en als ik die wel heb, dan is het niet meer als voorheen. Bijna niet meer te vergelijken. Ik ben heel blij met Carlijn!

  Carlijn is een top vrouw! Gezellig en vooral heel lief. Ze laat mij me lekker op mijn gemak voelen.

  Mirelle Oediet Doebe

 • Ik had last van een pijnlijke enkel met hardlopen. Paar weken rustig aan gedaan hielp niet, probleem verergerde. Carlijn heeft uitgelegd hoe het probleem was ontstaan. Zij heeft de enkel enkele weken behandeld en oefeningen meegegeven. De pijn is weggegaan en weggebleven.

  Carlijn is kundig in diagnose stellen en behandelen.

  Pascal Ruitenberg

 • Ik heb een hele goede ervaring bij Carlijn. Ik kwam met veel pijn in mijn schouder en ellenbogen bij haar binnen. Nu is dit inmiddels een stuk minder. Zo fijn. Maar… nog niet klaar!

  Carlijn is een deskundige, praatgrage, therapeute (en dat bedoel ik niet negatief!)

  Gonda Heijne

 • Carlijn heeft een luisterend oor voor je klachten en ze neemt de tijd voor je. Ze legt ook uit wat ze doet en waarom. Ik hoefde niet lang te wachten en kon snel bij haar terecht. Echt super!

  Ze is een goede, gepassioneerde fysiotherapeute.

  Astrid v.d. Heijden

 • Een opspelende artrose in mijn pols is door Carlijn op een deskundige manier verholpen door ruimte te maken in het gewricht en door middel van bewegingstherapie weer kracht op te bouwen.

  Ik ervaar Carlijn als een deskundige, professionele therapeut met een prettige persoonlijkheid.

  Cathy Toen

 • Mijn ervaring bij Fysiotherapie Duursma was positief. Carlijn heeft mij behandeld voor hernia met daaruit voortvloeiende klachten.

  Ze is vrolijk, spontaan en leergiering en ze luistert naar de cliënt.

  Peter van Steijn

 • Professioneel en alles werd goed uitgelegd van het ontstaan van de klachten. Na behandeling en tips/oefeningen nu klachten vrij.

  Anoniem

Zelf een beoordeling plaatsen?

Graag! Ik vind het leuk om te horen wat jullie denken.

Laat een beoordeling achter