Testimonials

"Na een jaar met pijn na een operatie aan mijn duimgewricht, ben ik via via terechtgekomen bij Carlijn. Eindelijk heb ik na 3 maanden minder pijnklachten en komt er weer wat kracht in mijn hand. Spijt van de operatie, maar blij met deze fysio behandelingen. Had ik het maar eerder geweten!

Carlijn is doelgericht, vriendelijk en legt alles goed uit."
Margo Heijstek
"Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Fysiotherapie Duursma. Carlijn is altijd bereid om vol energie klachten aan te pakken, tips te geven en je aan het werk te zetten. Ik kan weer pijnvrij leven en sporten. En ik voel me weer fit!

Carlijn is zeer deskundig, up-to-date met haar kennis en een topper in aanvoelen wat nodig is en bij je past!"
Cecile Blansjaar
"Carlijn heeft mij in een jaar beter mobiel gemaakt dan andere therapeuten in 3 a 4 jaar! Ze denkt met me mee om mij zo goed mogelijk te kunnen helpen. Niets is haar te veel."
Sonja Hofland
"Ik ben naar Carlijn gegaan, omdat ik mijn lichaam veel belast met sporten. Overbelasting aan mijn lage rug en knie zijn mijn voornaamste klachten. Samen met Carlijn hebben we onderzocht waar de oorzaak hiervan ligt en hoe deze te verhelpen. Ik merk echt dat ik veel baat heb bij de behandelingen en kom ook graag voor onderhoud en preventief. Ik voel mij weer een stuk mobieler en kan daardoor vol gas gaan met mijn sporten en dus tevens mijn werk als personal trainer.

Ik vind Carlijn een ervaren, professioneel en vriendelijke fysiotherapeut. Ze luistert goed naar je klachten en is gedreven om je te helpen met maximaal resultaat."
Tessa
Personal Trainer
"Carlijn heeft mij over mijn angst voor de fysiotherapie heen geholpen. Na een slechte ervaring met fysio ga ik nu met “plezier” naar Carlijn. Ze heeft mij super goed geholpen.

Ik ben zeer tevreden. Carlijn is spontaan en vakbekwaam en ik raad iedereen, die een fysiotherapeut nodig heeft, Carlijn aan!"
Yvonne Hoedt